Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Werk Bodywarmers borduren

Bodywarmers Borduren of bedrukken tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Bodywarmers voordelig laten borduren of bedrukken .

Assortiment Bodywarmers

Wij hebben een groot assortiment Bodywarmers die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar Bodywarmers voor op de Bouw, Bodywarmers voor transport & Logistiek of Bodywarmers voor in de Industrie, wij hebben een ruime keus.
 

Omschrijving Werk Bodywarmers

Een Bodywarmer, het woord zegt het al, "Bodywarmer is eigenlijk een jas maar dan zonder mouwen. Het voordeel van een bodywarmer is dat deze makkelijk aan en uit te trekken zijn. Bodywarmers worden dan ook het meest gedragen in het voorjaar en najaar. Een Bodywarmer geeft bewegings vrijheid wat prettig is als men aan het werk is. Tegenwoordig is er een heel range aan divesre modellen Bodywarmers verkrijgbaar. Van bedrijfs of werk Bodywarmers tot aan modieuze Bodywarmers voor heren, dames en kinderen.

Ales u op zoek bent naar bedrijfsbodywarmers dan bieden wij een ruim assortiment aan zoals Havep Bodywarmers of Projob Bodywarmers in diverse EN veiligheid normen

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Havep werkkleding of bedrijfskleding met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Borduren of Bedrukken

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Bodywarmers. Mocht u dan ook twijfelen betreft de positie of kleur van de borduring of bedrukking wellicht kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

WerkbroekenWerkjassenOverallsBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatischwerkkleding brandvertagend etc etc etc.