Tassen Bedrukken

Tassen, Rugtassen Sporttassen en Tassen om te reizen

We hebben een groot assortiment Tassen zoals Katoennen Draagtassen, Sporttassen, Boodschappentassen en nog veel meer die we voor u kunnen bedrukken of borduren  

Omschrijving Tassen & Reizen

Bent u op zoek naar een Tas om te reizen, een Rugtas of Rugzak, Sporttassen, boordschappen tas of welke tas dan ook? U bent bij ons op het juiste adres. Wij hebben een diversiteit aan tassen.
 

Type Tassen

Er zijn veel type tassen te verkrijgen. Zoekt u een tas om te sporten, dan kunt u kijken bij Sporttassen. Zoekt u een tas voor op vakantie kijk dan bij reis tassen. Bent u op zoek een een promotie of een evenementen tas, kijk dan bij onze katoenen tassen. Wij hebben diverse tassen in allerlei maten soorten en kleuren. Of u op zoek bent naar een grote tas of een kleine tas, deze kunt bij ons vinden. We hebben tassen van katoen maar ook van polyester of nylon. Sommige tassen kunt u gebruiken om mee te eizen echter ook als sporttas. 2 vliegen in een klap. 

Het Bedrukken of Borduren van Tassen

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van tassen, of het nu een katoenen tas, boodschappen tas, Sporttas, Reis tas, rugzak of rugtas is, wij kunnen uw logo en/of tekst hierop plaatsen. Als u dan ook vragen heeft over het bedrukken of borduren zoals welke kleur bedrukking of borduring, welke positie moet de bedrukking of borduring komen of hoe groot de bedrukking of borduring zou moeten worden, vraag dan naar ons advies. Behalve Bedrijfslogo's drukken of borduren we ook wisselende namen, wisselende nummers of wisselende teksten op Tassen.  U kunt altijd contact met ons opnemen.

U zult zien dat we  een ruime keus hebben in type Tassen. Welke Tas u ook kiest, bij ons bent u op het juiste adres

Kijk ook eens bij ons assortiment  Jassen, Hooded Sweaters, Sportkleding, Fleece vesten of bij ons assortiment Caps

Wilt u een tas laten bedrukken?

Bedrijven zijn vaak op zoek naar leuke manieren om op te vallen. Een product dat ze aan (potentiele) klanten kunnen geven, om ze daarmee te herinneren aan het bedrijf waar ze dat cadeautje van hebben gekregen. Zo kunt u er bij ons voor kiezen om deze producten ook nog eens te laten bedrukken. Een tas bedrukken hoort hierbij tot de mogelijkheden. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende tassen klaarstaan, die door ons professioneel worden bedrukt. Katoenen tassen bedrukken behoort hierbij tot de mogelijkheden, maar ook linnen tassen bedrukken doen we graag voor u.

Professioneel een tas bedrukken

Als wij voor u een tas bedrukken kunt u er op rekenen dat uw logo er helemaal strak op komt te zijn. Lever uw logo in hoge kwaliteit voor ons aan en geef daarbij ook aan hoe groot het op de tas moet komen te staan. Kies daarbij ook de kleuren die het beste bij de stijl van uw bedrijf passen. Wij zorgen er dan voor dat de tassen gedrukt worden. We kunnen voor u een bescheiden aantal tassen drukken, maar staan ook klaar bij het drukken van grotere oplages. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

Wat voor tas wilt u laten bedrukken?

U heeft bij ons de keuze uit een groot aantal verschillende tassen. Wij kunnen voor u katoenen tassen bedrukken, maar we kunnen ook linnen tassen bedrukken. Wat uw wens ook is, wij zorgen ervoor dat dit professioneel voor u wordt uitgevoerd. Zo heeft u straks een tas die de ontvangers met veel plezier zullen dragen. Neem ook eens een kijkje in ons assortiment voor de vele andere producten en kledingstukken die wij van uw logo kunnen voorzien. We doen dit snel, goed en tegen de scherpste prijzen.