Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Veiligheids kleding bedrukken

Veiligheids kleding tegen scherpe prijzen 

Wij leveren onbedrukt of kunnen uw logo en / of tekst bedrukken op Veiligheids kleding tegen scherpe prijzen!

Assortiment Veiligheids kleding

Er zijn verschilende soorten Veiligheids kleding verkrijgbaar voor volwassen en voor kinderen. Zo zijn er Verkeersregelaars veiligheidshesjes, RWS veiligheidshesjes maar ook Veiligheidshesjes om uw kinderen veilig naar school te laten gaan. Wij hebben dan ook een groot assortiment.
Kinder VeiligheidshesjesVeiligheidsjassenVeiligheids Caps 

 

Omschrijving Veiligheidshesjes

Veiligheidshesjes, het woord zegt het al, zijn hesjes die een hoge zichtbaarheid bieden dus veiligheid geven omdat je beter en eerder wordt gezien door het overig verkeer. Zeker in het donker of in schemerlicht. De opzichtige kleur, vaak geel of oranje, in combinatie met reflecterende banden zorgen voor deze hoge zichtbaarheid cq veiligheid. Voor werknemers die met name op de weg of aan de weg staan zijn deze Veiligheidshesjes niet meer weg te denken, zoals bijvoorbeeld bij Verkeersregelaars. Uiteraard zijn bij veel werkzaamheden tegenwoordig verplicht echter zal deze werknemers zich onprettig voelen en kwetsbaar zonder deze Veiligheidshesjes. Veilgheishesjes met Veiligheids normering (EN codes of andere coded) vallen dan ook onder Bedrijfskleding.

Tegenwoordig is iedereen zich bewust van het gevaar op de weg. Het wordt steeds drukker waardoor er ook meer ongelukken gebeuren. Om te zorgen dat je beter gezien wordt is een Veiligheidhesje een uitkomst voor schoolgaande kinderen lopend of op de fiets. Ook het dragen van Veiligheidshesjes tijdens het joggen of fietsen of met stukken aan de auto langs de kant staan in het donker of in schemerlicht verhoogt de veiligheid omdat je beter gezien wordt. Veiligheidhesjes worden dan ook steeds vaker aangeschaft door particulieren en niet alleen als bedrijfskleding verkocht. Ook voor evenementen, promoties, groepsuitjes, Familie uitjes etc worden vaak gebruik gemaakt van VeiligheidsHesjes. 

De verkoop van deze Veiligheidshesjes is dan ook flink gestegen waardoor het aanbod aanzienlijk is uitgebreidt. Met name zijn de prijzen gedaald en zijn er bij sommige Veiligheidshesjes wel in 24 kleuren verkrijgbaar. Oranje, gele, blauwe, zwarte, witte, lime, pink, groene, navy, rode etc, welke kleur u ook zoekt, wij kunnen deze leveren.

Aan wie leveren wij Veiligheidshesjes

Wij leveren Veiligheishesjes aan iedereen. Bedrijven, Stichtingen, Voetbal clubs, Hockey clubs, Basketball clubs, Fiets clubs,  Evenementen, Promotie Teams, Familie uitjes, vijgezellen uitjes, vrienden uitjes en veel meer.

Het Bedrukken van Veiligheidshesjes

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Veiligheidshesjes, Of het een volwassen model Veiligheidshesje is of een kindermodel, wij kunnen uw logo en/of tekst hierop plaatsen. Als u dan ook vragen heeft over het bedrukken zoals welke kleur bedrukking, welke positie moet de bedrukking komen of hoe groot de bedrukking zou moeten worden, vraag dan naar ons advies. Behalve Bedrijfslogo's drukken we ook wisselende namen, wisselende nummers of wisselende teksten op Veiligheishesjes. Dit doen wij in kleine, middel en grote series. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Kijk ook eens bij onze ander Bedrijfskleding zoals Havep WerkbroekenHavep WerkjassenHavep Overalls of bij Havep Bodywarmers

Ook hebben we nog diverse andere kleding in ons asortiment zoals T-shirtsPoloshirtsFleece producten of Softshell Jassen

Veiligheidskleding laten bedrukken

Er zijn heel wat beroepen waarbij het voor de mensen die daarin werken belangrijk is om veilige kleding te dragen. Veiligheidskleding is speciale kleding, die een beschermende laag heeft. Deze beschermt onder andere tegen spatten, vonken en hitte. Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een leverancier van deze kleding, die de veiligheidskleding ook kan bedrukken? Wij hebben deze kleding in een groot aantal verschillende soorten en stijlen voor u klaarliggen. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor kleding wij u allemaal kunnen leveren. Veiligheidskleding laten bedrukken? Wij staan er klaar voor!

Veiligheidskleding drukken

We vinden het belangrijk om onze klanten de beste service en hoogste kwaliteit te bieden. Vandaar ook dat wij louter kleding leveren die bij de beste fabrikanten vandaan komt. Bedrijven die ervaring hebben op het gebied van de productie van veiligheidskleding. Dit is kleding die u in vele verschillende soorten, kleuren en stijlen bij ons kunt bestellen. Zo past u de kleding helemaal aan de stijl van uw bedrijf aan. Veiligheidskleding bedrukken hoort daar natuurlijk ook bij. Met een mooi gedrukt logo zorgt u ervoor dat iedereen weet dat uw werknemers ook daadwerkelijk bij uw bedrijf horen.

Goedkoop veiligheidskleding bedrukken

Die mooie, sterke en veilige kleding hoeft niet duur te zijn. Doordat wij in grote hoeveelheden kunnen leveren, is het voor ons mogelijk om de prijzen scherp te houden. Goedkoop veiligheidskleding bedrukken doet u dan ook heel eenvoudig bij ons. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag uw vragen en kijken samen naar de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Alles om ervoor te zorgen dat uw straks kunnen werken in kleding die helemaal veilig is, die goed zit en die duidelijk herkenbaar is.