Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Oranje sjaals bedrukken

Oranje Sjaals tegen scherpe prijzen

Wij hebben een groot assortiment Oranje Sjaals tegen scherpe prijzen onbedrukt of laten bedrukken met uw logo, tekst of plaatje in kleine, middel en grote series.

Als supporter van Oranje mag een Oranje sjaals niet ontbreken. Kijk ook eens bij oranje caps, oranje T-shirts of toch een oranje polo?

Oranje Caps of Petjes voor het voetbal EK of WK

Het Nederlands voetbalelftal heeft zich gekwalificeerd voor het Europees kampioenschap van 2021. Dit voetbalevenement begint 11 juni 2021 en duurt tot 11 juli 2021. Er wordt gespeeld in diverse landen. Nederland is ingedeeld in groep C.

Ondanks dat er enkele spelers nu geblesseerd zijn en de vraag is of deze op tijd fit zijn is de verwachting hoog gespannen. Onze groep is namelijk behoorlijk getalenteerd. Tevens is het een echte hechte groep wat kan resulteren in hoge prestaties. Of we Europees kampioen worden is de vraag, maar dat we ver komen in het tournooi is wel de verwachting.

Wij als 12e man kunnen ook het verschil maken. Indien Nederland weer oranje gek wordt, zal dit zeker een boost geven aan het Nederlands Voetbalelftal.

Bij ons kunt u daarom diverse Oranje Caps of Petjes bestellen met of zonder uw bedrukking. Individuele namen, rugnummers, Logo's, gekke en leuke teksten etc etc tegen scherpe prijzen.