Wat is een geschikt T-shirt?

Dit is een T-shirt die voldoet aan uw wensen en eisen.

Juiste keuze type T-shirt 

U heeft T-shirts nodig? Welk model T-shirt zou voor u geschikt zijn! Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende type T-shirts verkrijgbaar dat we soms de bomen door het bos niet meer zien.

Welk type T-shirts zijn er tegenwoordig?

Goedkope T-shirts: dit zijn vaak promotie T-shirts, in veel gevallen goedkoop en toch goed voor het doel waar ze voor aangeschaft worden.

Unisex T-shirts: T-shirts die recht toe recht aan zijn, vaak met een ronde hals, Unisex wil zeggen voor zowel heren als dames en bij kinder T-shirts zowel voor jongens en meisjes. 

Dames T-shirts: dit zijn T-shirts voor Dames waarbij de t-shirts een dames pasvorm heeft.
Heren T-shirts: dit zijn T-shirts voor heren waarbij de T-shirts een heren pasvorm hebben in lichte mate of aansluitend

Dames Bodyfit T-shirts: Het woord Bodyfit zegt het al, deze sluiten aan op het lichaam van Dames met name door de pasvorm en strech die het dames T-shirt heeft.
Heren Bodyfit T-shirts: Hiervoor geldt hetzelfde als bij de dames T-shirts. Het T-shirt sluit aan op het lichaam met name door de pasvorm en strech die het heren Bodyfit T-shirt heeft.

Organische heren of dames T-shirts: Organische T-shirts zijn op een vriendelijke wijze gemaakt van Katoen wat geteelt is zonder chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden, kunstmest of gemodificeerde planten. 

T-shirts extra lang voor heren of dames: Dit zijn T-shirts die langer zijn dan normaal. Vaak hebben langere mensen een probleem met T-shirts. Of ze zijn te groot of ze passen maar zijn te kort. Tegenwoordig zijn er T-shirts te verkrijgen voor heren en dames die langer zijn dan normaal.

Tanktops voor Heren en voor Dames: Een tanktop is een T-shirt zonder mouwen en heeft smalle bandjes boven op de schouders waardoor de schouder bloot zijn. Deze T-shirts zijn ideaal voor warm weer, vakanties of voor sporters. 

T-shirts met lange mouwen voor heren, dames en kinderen.

Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur