Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Pullovers & Vesten borduren

Pullovers & Vesten bedrukken of borduren

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring met Pullovers & Vesten borduren of bedrukken. Als u vragen heeft over het bedrukken van uw Pullovers & Vesten, bijvoorbeeld over de kleur bedrukking, de positie van de bedrukking of hoe groot de bedrukking zou moeten worden, vraag dan naar ons advies. Naast bedrijfslogo's drukken we ook namen, nummers of teksten op Pullovers & Vesten. U kunt altijd contact met ons opnemen.


u vind bij ons Pullovers & Vesten voor heren en dames die wij voor u kunnen borduren of bedrukken .

 

Hoe gaat zeefdrukken of textieldrukken in zijn werk?

Bij zeefdrukken of textieldrukken gaan we het logo of de tekst eerst op een transparantie film zetten. Een film is een doorzichtig vel waar het logo en/of tekst in het zwart op komt te staan. Deze film gaan we dan belichten op een zeefraam. Een zeefraam is een aluminium frame waar gaas is ingespannen.

Dit gaas heeft afhankelijk welke type, allemaal kleine gaatjes. Bij een fijn gaas heeft het gaas veel kleine gaatjes. Bij een grof gaas heeft het gaas minder, maar wel grotere gaatjes. Afhankelijk van het logo en/of tekst kiezen wij welk gaas we gebruiken om het mooiste resultaat te krijgen.

Dit zeefraam hebben we van te voren voorzien van emulsie. Dit is een vloeistof waar we de gaas van de zeefraam aan 2 zijdes mee insmeren. Als we dit gedaan hebben moet het ca. 1-2 uur drogen voordat we kunnen gaan belichten.

Belichten van een film op een zeefraam doen wij met een belichtings kast. Deze kast heeft een speciale lamp geschikt voor het belichten van een zeefraam.

We leggen het zeefraam onder de lamp met de film op de juiste positie. De tijd dat het zeefraam onder de lamp moet ( belichtingstijd) is afhankelijk van welk gaas wij gebruiken (fijn of grof). Na het belichten halen we de film met het logo en/of tekst van het zeefraam. De emulsie die op het zeefraam zit is hard geworden, behalve het logo en/of tekst die op de transparantie film staat. Nu kunnen we met water de emulsie waar het logo en/ of tekst staat weghalen. Nu hebben we een zeefraam waar het logo en/of tekst open is.

Vervolgens gaan we deze zeef met uw logo en/of tekst instellen op onze machine. Dit kan op een automatische zeefdruk machine zijn (voor grotere aantallen) of op een handdruk zeefdruk machine (voor kleinere aantallen). Na het instellen maken we eerst een proef om te checken of de bedrukking goed is. Na goedkeuring van deze proef kan het drukken beginnen. 

De snelheid van het bedrukken is afhankelijk van de kleur van het textiel en de kleur van de bedrukking. Bij zwart textiel met een witte bedrukking moeten we 2 keer drukken om het wit dekkend te krijgen. We drukken dan de eerste keer en moeten de bedrukking handdroog maken zodat de 2e laag dekkend wordt. Indien de bedrukking meerdere kleuren zijn kunnen we kiezen om wit onder te drukken. Het logo en/of tekst wordt dan eerst in het wit gedrukt en daaroverheen exact de kleuren van het logo. In sommige gevallen kiezen we ervoor (afhankelijk van het logo) om geen wit onder te drukken maar iedere kleur 2 keer te drukken. 

Na het drukken moet het textiel door de droogtunnel. De bedrukking moet namelijk een bepaalde periode onder een bepaalde temperatuur drogen. Dit wordt fixeren genoemd. Gebeurt dit niet goed, dan gaat de bedrukking vervagen bij het wassen.

Na het drukken van uw opdracht halen we het zeefraam weer van de machine af en verwijderen de inkt. We bewerken de inkt met een vloeistof zodat de emulsie van het zeefdrukraam verwijderd wordt. Het zeefraam wordt daarna ook nog ontvet. We hebben nu weer een schone zeef waar weer nieuwe laag emulsie op gezet kan worden.

Wilt u een vest laten bedrukken?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het bedrukken van kleding? Wellicht heeft u een bedrijf en wilt u nieuwe bedrijfskleding aanschaffen voor uw mensen. Als dit het geval is, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. Bij ons laat u een groot aantal verschillende kledingstukken bedrukken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een vest te bedrukken. We hebben een zeer groot aantal verschillende soorten vesten in de aanbieding. We hebben het dan zowel over heren-, dames-, als kinderuitvoeringen.

Laat ons uw vesten bedrukken

We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden als het op vesten aankomt. Per slot van rekening wilt u graag dat uw mensen er goed bijlopen als ze uw vest aanhebben. Het kan natuurlijk dat u vesten wilt laten bedrukken om een andere reden. Wat de reden ook is, bij ons zit u goed voor betaalbare kwaliteit. Het is bij ons mogelijk om goedkoop een vest te bedrukken. Daarbij wijzen we u er graag op dat elk vest dat wij u leveren van het beste materiaal is gemaakt. De bedrukking komt er helemaal strak op te staan en zal er ook na een groot aantal wasbeurten nog helemaal perfect uitzien.

Goedkoop een vest bedrukken

Wij leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs. We raden u aan om eens te bekijken in ons assortiment vesten om te zien wat wij hier allemaal klaar hebben staan. We verkopen vesten in verschillende stijlen en verschillende kwaliteiten. U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Samen met u zoeken wij dan naar het vest dat het beste op uw wensen aansluit. Wij gaan dit vest voor u bedrukken, zodat u straks met trots met uw nieuwe, bedrukte vest rond kunt lopen.