Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Handdoeken Borduren

Handdoeken tegen scherpe prijzen

Diverse kwaliteiten en kleuren handdoeken die u onbedrukt kunt bestellen maar ook kunt laten borduren of bedrukken.

ook hebben wij diverse bijpassende badlakens, golfdoekjes, gastendoekjes en strandlakens. Kijk ook eens bij sporthanddoeken.

U kunt terecht bij ons voor diverse type badstof. Bent u op zoek naar een Handdoek, Strandlaken of een sporthanddoek? Bij ons vindt u een ruim assortiment aan diverse badstof producten.

Wat is Badstof eigenlijk?

Badstof is een katoenen weefsel, waarbij Katoendraad tot lussen zijn gevormd. Dit weefsel wordt geweven op een speciale machine met twee kettingen. De ene ketting vormt de ondergrond van de badstof en de tweede ketting de lussen. Deze lussenketting wordt als de lus gevormd moet worden (meestal na elke tweede inslag) met een instelbare overmaat aan lengte toegevoerd, waardoor het garen in een lusvorm gaat staan.

Frotté is een badstof die geweven wordt uit effectgarens waarin al lussen zitten, Het speciale toevoermechanisme is hier niet nodig.

Dit soort weefsel kan door de lussen veel vocht opnemen (mits van grondstof gemaakt die goed vocht opneemt, zoals katoen), zodat het uitermate geschikt is om hiervan handdoekenwashandjes en badjassen te maken. Er wordt ook strandkleding gemaakt van badstof.
 

Voordelen van Badstof

Het fijne van Badstof is dat het goed vocht opneemt. Tevens draagt het, of voelt het comfortabel en zacht aan. Een ideaal product voor veel toepassingen waaronder badjassen en handdoeken , maar ook badstof onderlakens voor op het bed.

Een handdoek bedrukken

Voor het bedrukken van handdoek is het verstandig hier een professioneel bedrijf in te schakelen waar veel ervaring aanwezig is. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een groot aantal verschillende soorten handdoeken voor u klaarliggen, die we graag voor u bedrukken. U kunt hierbij een logo aanleveren, of een duidelijke boodschap of beeld dat u op de handdoek wilt laten zetten. Wij zorgen er dan voor dat alles helemaal strak op de handdoek komt te staan. Zelfs na vele keren gebruik is het logo nog steeds helemaal perfect te zien en is ook kwaliteit van de handdoek niet verminderd.

Handdoeken bedrukken

Ons bedrijf is al vele jaren actief op het gebied van het bedrukken van vele verschillende soorten textiel. We zorgen er dan ook graag voor dat u ook handdoeken geleverd krijgt die bedrukt zijn op de manier die u wenst. Wellicht wilt u een groep mensen blij maken met een mooie handdoek met een logo of boodschap. Het kan ook dat u een hotel of Bed and Breakfast heeft waar dagelijks handdoeken worden gebruikt. Dan is het wel zo mooi als op deze handdoeken duidelijk het logo van uw zaak te zien is. Voor wat voor reden u de handdoeken ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw logo hier mooi op komt te staan, in de kleur en stijl die u wenst.

Goedkoop een handdoek bedrukken

We vinden het belangrijk om u de kwaliteit te leveren die u verwacht van een professioneel bedrijf. We hebben vele jaren ervaring met het bedrukken van textiel en zetten deze ervaring ook graag in voor u. Neem dan ook eens een kijkje bij de mogelijkheden die u bij ons heeft, of neem contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We geven u snel die informatie die u nodig heeft, zodat u een goed afgewogen keuze kunt maken. Goedkoop een handdoek bedrukken tegen de beste kwaliteit die er op dit gebied te vinden is, wat wenst u nog meer?