Tel: 0499 - 32 00 60 Email: info@t-company.nl
Elke oplage mogelijk Vrijblijvende scherpe offerte Eigen complete Productie

Bodywarmers dames borduren

Naar categorieën overzicht

Type Dames Bodywarmers

Er zijn diverse Type Dames Bodywarmers zoals Dames Fleece Bodywarmers, Dames Softshell Bodywarmers, Promotie of evenementen Bodywarmers voor Dames, Dames  Bodywarmers voor de Beurs en nog veel meer. Wij hebben dan ook een grote range aan kleuren zoals zwart, wit, blauw, navy, aqua, pink, Fucjsia, roze, oranje, geel, goren en nog veel meer. Ook zijn er diverse maten verkrijgbaar. Tegenwoordig worden er ook kleine maar ook grotere maten gemaakt. 

Borduren of Bedrukken

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Dames Bodywarmers. Mocht u dan ook twijfelen betreft de positie of kleur van de borduring of bedrukking wellicht kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Dames Bodywarmers zijn fijn om te dragen. Meestal worden Dames bodywarmers gedragen in het voorjaar en najaar. Doordat er geen mouwen aan zitten is er veel bewegingsvrijheid. Bent u aan het klussen of aan het werk dan is het ideaal om een Dames bodywarmer te dragen. Ook kunt natuurlijk een Dames bodywarmer in uw vrijetijd dragen.

Uk kunt de Bodywarmer laten voorzien van uw logo en/of tekst door middel van borduren of bedrukken. u kunt uw logo en/of tekst laten plaatsen op de voorzijde links of rechts of op de achterzijde wat groter. Indien u hierbij advies wilt kunnen wij u hiermee helpen. 

Keuze van Borduren of bedrukken?

als u twijfelt tussen bedrukken of borduren kunnen wij u misschien helpen bij deze keus. Belangrijk voor ons is de informatie waarvoor de Dames bodywarmers gebruikt worden. Misschien draagt u deze in uw vrije tijd, misschien voor een Beurs of  draagt u deze in een productie. Op basis van deze gegevens en natuurlijk de prijs kunnen wij u adviseren.