Fleece handschoenen Half Fingers AR1865

Fleece handschoenen Half Fingers AR1865
  • Fleece handschoenen Half Fingers AR1865

Andere varianten

  • Fleece handschoenen Half Finger Gloves AR 1865-03-A03 Zwart
  • Fleece handschoenen Half Finger Gloves AR 1865-04-A03 Kobaltblauw
  • Fleece handschoenen Half Finger Gloves AR 1865-05-A03 Rood
  • Fleece handschoenen Half Finger Gloves AR 1865-14-A03 Navyblauw
vanaf € 3.17

Maak een keuze:Aantal:

OF

Prijzen

1+ € 7.33
10+ € 5.95
25+ € 4.93
100+ € 4.00
250+ € 3.40
1000+ € 3.17
Prijzen exclusief BTW, verzendkosten en bedrukken / borduren
Grotere aantallen? Vraag per e-mail naar onze scherpe prijsopgave.

Productomschrijving over Fleece handschoenen Half Fingers AR1865

Artikelcode: AR1865

Fleece handschoenen Half Fingers AR1865

Gewicht: 280 g/m²
Stof: Anti pilling fleece

Iedereen weet hoe lastig het is om te typen of iets vast te pakken met je handschoenen aan. Met de Half Finger Gloves kun je heel gemakkelijk de losse want omhoog schuiven en je vingers vrij gebruiken. Ideaal voor postbezorgers!

Voordelige Fleece handschoenen bestellen

Fleece Handschoenen zijn prettig in het dragen en houden je warm bij Koud weer. Wij hebben deze dan ook tegen scherpe prijzen.
Deze kunnen we voordelig voor u borduren of bedrukken

Wat is Fleece?

Fleece is opgeruwe en gebreide stofsoort gemaakt van polyester. Fleece heeft dan ook een isolerende werking en is heerlijk warm en draagt erg comfortabel. Let op, Fleece is van zichzlef niet winddicht. Bij een Heren, dames of kinder  Fleece Vest  of een Heren, dames of kinder Fleece Jas zijn er ook modellen verkrijgbaar die wel winddicht zijn. Dit noemt men een Windstopper. Een Fleece Windstopper heet een Ademende tussen laag die tussen de Fleece wordt geplaatst. Fleece is een engels woord wat vertaald in het Nederlands letterlijk "vacht" betekent.

Fleece is tegenwoordig ook een uitstekent product voor Promotie of evenementen doeleinden. Zo hebben we Heren Fleece Vesten tegen scherpe prijzen die goed van kwaliteit zijn maar zich uitstekent lenen voor promotionele doeleinden. Behalve Heren Fleece Vesten of jassen zijn er ook Fleecesjaals of Fleece mutsen die hiervoor geschikt zijn. Dit in het bijzonder vanwege een lage kostprijs. 

Tegenwoordig zijn er veel Fleece producten verkrijgbaar, puur door het comfort en warmte wat Fleece geeft. Behalve Fleece vesten zijn er ook Fleece sweaters of truienFleece mutsenFleece SjaalsFleece dekensFleece HandschoenenFleece Bodywarmers etc etc. verkrijgbaar.

Borduren of Bedrukken van Fleece handschoenen

Fleece handschoenen kunt u bij ons laten borduren of bedrukken met uw logo en / of tekst. Borduren van Fleece handschoenen wordt het meest gedaan en heeft de beste uitstraling. Uiteraard is bedrukken ook mogelijk op Fleece handschoenen echter door de opstaande vezels van Fleece is bedrukken minder mooi. Zeker in het geval  van een grotere oppervlakte bedrukken. Toch zijn er veel bedrijven die hun logo laten bedrukken. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken van Fleece en kunnen gerust stellen dat wij het beste resultaat leveren. Uiteraad kunnen we ons voorstellen dat u twijfelt tussen borduren of bedrukken. In dit geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u wellicht adviseren! U kunt ons ook een e-mail sturen of onze offerte formulier invullen waarin u uw vraag kunt stellen.

Neem ook eens een kijkje bij ons assortiment Heren Softshell JassenDamens Fleece VestenHeren Fleece Sweaters of truienDames Fleece Sweaters of truien, of bij Heren Hooded Sweaters

 

Vragen?
0499 - 32 00 60
  • maandag t/m vrijdag
  • 08:30 - 17:00 uur

Laatst bekeken