Tel: 0499 - 32 00 60 Email: info@t-company.nl
Elke oplage mogelijk Vrijblijvende scherpe offerte Eigen complete Productie

Horeca Heren Poloshirts tegen scherpe prijzen

Naar categorieën overzicht

Verwijder filters

Omschrijving Horeca Heren Poloshirts

Er is tegenwoordig een groot assortiment Horeca Heren Poloshirts verkrijgbaar. Horeca Heren Poloshirts zijn poloshirts die geschikt zijn voor horeca werkzaamheden. Poloshirts heeft een voordeel dat het comfortbale draagt maar ook netjes afkleed.  Casual maar ook netjes. U kunt dan ook bij ons Horeca Poloshirts bestellen in diverse kleuren. Of u op zoek bent naar een zwarte, witte, groene, oranje, roze, fuchsia, blauwe, navy, gele, bruine, rode, grijze, lime of welke kleur dan ook, wij hebben deze in ons assortiment.

Ruime keus

Bij ons heeft u een ruime keus aan Horeca Heren Poloshirts. Ook kunt u vele modellen combineren tot een juiste kleding stijl. Uiteraard is de kwaliteit van onze Horeca Heren Poloshirts uitstekent. U of een modieuze stijl zoekt of promotionele stijl zoekt die betaalbaar is, bij ons bent u op het juiste adres. 

Bedrukken of Borduren Horeca Heren Poloshirts

Tevens kunnen wij deze Horeca Heren Poloshirts voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Horeca Heren Poloshirts.

Service en Advies

Onze goede serviceadvies en betrouwbaarheid in combinatie met scherpe prijzen heeft er voor gezorgd dat wij een groot vaste en tevreden klanten bestand hebben waar wij erg trots op zijn. Vraag dan ook gerust naar onze vrijblijvende scherpe prijsopgave!