Werkkleding Antistatisch borduren

Antistatische werkkleding bedrukken of borduren

Veiligheid op de werkvloer is van het grootste belang. Onze collectie antistatische werkkleding biedt optimale bescherming en we geven u de mogelijkheid om uw bedrijfsidentiteit te versterken door middel van borduren of bedrukken. Het personaliseren van antistatische werkkleding met uw logo en/of tekst heeft niet alleen esthetische voordelen, maar draagt ook bij aan een professionele en herkenbare uitstraling op de werkvloer. Het borduren of het bedrukken van antistatische werkkleding voegt een persoonlijk tintje toe aan de functionele aspecten. Door uw bedrijfslogo of slogan op de kleding aan te brengen, creëert u niet alleen een uniforme uitstraling maar verhoogt u ook de zichtbaarheid van uw merk. Of het nu gaat om het subtiel borduren van uw logo op een overall of het opvallend bedrukken van een werkjas, wij bieden scherpe prijzen en deskundig advies om uw bedrijfsimago te versterken. 


Voor twijfels of vragen over de beste aanpak staan wij klaar om u te adviseren. De keuze van positie, kleur en grootte van het borduurwerk of de bedrukking op de antistatische werkkleding kan een groot verschil maken. Vul gerust ons offerte formulier in, zodat wij samen met u de perfecte personalisatie kunnen creëren voor uw antistatische werkkleding. Wij begrijpen dat uw bedrijfsidentiteit een belangrijk aspect is, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat uw antistatische werkkleding niet alleen beschermend is, maar ook een visueel statement maakt.

 

Antistatische brandvertragende werkkleding

Of u nu aan het lassen bent of werkzaam bent in de chemie, vonken en elektrostatische opladingen kunnen ernstige gevolgen hebben. Daarom voldoet onze collectie antistatische werkkleding aan strenge normen, waaronder EN 1149-5, om het ontstaan van vonken te voorkomen en uw veiligheid te waarborgen.


Onze antistatische brandvertragende werkkleding is ontworpen met aandacht voor zowel veiligheid als comfort. Met normen zoals EN ISO 11611, EN ISO11612, en IEC 61482 bent u verzekerd van maximale bescherming tegen brand- en elektrische vlamboogrisico's. Onze vlamvertragende antistatische werkkleding laat u met vertrouwen werken in een veeleisende omgeving.

Kies voor gemoedsrust en optimale veiligheid met onze uitgebreide collectie antistatische brandvertragende werkkleding. T-Company biedt een ruim assortiment dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Ontdek de voordelen van werken met hoogwaardige vlamvertragende antistatische werkkleding en ervaar comfort zonder concessies te doen aan bescherming. Bestel vandaag nog en werk met de zekerheid dat uw veiligheid onze prioriteit is.

 

Borduren of bedrukken Werkkleding Antistatisch tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Werkkleding Antistatisch voordelig laten borduren of bedrukken in kleine, middel en grote series.

Assortiment Werkkleding Antistatisch

Wij hebben een groot assortiment Werkkleding Antistatisch die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar Overalls Antistatisch of een antistatische werkjasse, wij hebben een ruime keus.