Vlamvertragende Bedrijfskleding borduren

Borduren of bedrukken Vlamvertragende Bedrijfskleding tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Vlamvertragende Bedrijfskleding voordelig laten borduren of bedrukken in kleine, middel en grote series.

Assortiment Vlamvertragende Bedrijfskleding

Wij hebben een groot assortiment Vlamvertragende Bedrijfskleding die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar Vlamvertragende Overalls, Vlamvertragende Werkbroeken of Vlamvertragende Werkjassen wij hebben een ruime keus.Omschrijving Vlamvertragende Bedrijfskleding

Vlamvertragende Bedrijfskleding is kleding die gemaakt is van materialen of de samenstelling hiervan die vlamverspreiding tegen gaat. 
Hier onderscheiden we 2 soorten.
Je hebt Bedrijfskleding die vlamvetragend zijn door middel van een vlamwerende coating aan de buitenzijde. Deze soort is niet onbeperkt vlamwerend. Na meerder wasbeurten slijt de vlamvertragende coating en zal deze Vlamvertragende Bedrijfskleding. Uiteraard zal dit per merk verschillen. 

en je hebt Bedrijfskleding die in de basis stof al Vlamvertragend zijn. Deze Bedrijfskleding behoudt zijn vlamvertragende bescherming ongeacht het aantal wasbeurten.

De Norm voor Vlamvertragende Bedrijfskleding is EN ISO 11612. Deze Norm is voor Werkkleding of bedrijfskleding voor medewerkers die te maken hebben met hitte en vuur met uitzondering van Lassers en Brandweer.

Er zijn dan ook diverse Vlamvertragende Bedrijfskleding zoals een Vlamvertragende Overall, Vlamvertragende Werkbroek of een Vlamvertragende werkjas.

Bedrukken of Borduren Vlamvertragende Bedrijfskleding

Tevens kunnen wij deze Vlamvertragende Bedrijfskleding voor u borduren of bedrukken. Indien u advies wilt over het borduren of over het bedrukken van uw bedrijfslogo en/of tekst, neem dan contact met ons op. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het borduren en bedrukken van Bedrijfskleding of werkkleding.

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Werkkleding of Bedrijfskleding met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 

Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je ook steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

WerkbroekenWerkjassenBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatisch, etc etc etc.