Biologische Tassen bedrukken

Waarom kiezen voor Biologische Tassen?

Het millieu wordt steeds belangrijker. De opwarming van de Aarde neemt fors toe. Wat kunnen we als mens of persoon hieraan doen? Als individu heel weinig echter we moeten ergens beginnen. Als persoon kun je zeker bijdragen aan het millieu. Start met het kopen van bewuste producten die niet of minder schadelijk zijn voor het millieu zoals Biologische Tassen.  Hoe meer personen dit doen hoe belangrijker de bijdrage wordt. 1 persoon alleen kan weinig uitrichten maar vele personen samen kunnen veel bereiken. Leer uw kinderen dit ook belangrijk te vinden. Geef het door, generatie op generatie. De wereld wordt hierdoor een stuk mooier en gezonder. 

Bedrukken Biologische Tassen tegen scherpe prijzen

Het bedrukken op Biologische Tassen kan op dezelfde manier als bedrukken op gewoon katoen. De beste drukwaliteit is zeefdruk. Hierbij wordt u logo uitgespaard uit een zeefraam. De rest van het zeefraam wordt dichtgemaakt met speciale emulsie. Uw gekozen kleur (of kleuren) inkt wordt op de zeef gerakeld waardoor de inkt strak op het organisce shirtje gedrukt wordt. Het shirt moet daarna door een droogtunnel waar deze fixeert zoals dat heet. Uw afbeelding of logo zit dan mooi op uw shirt. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om te borduren op Biologische Tassen. Een borduursel kan op tassen niet te "zwaar" en te groot zijn, een tekst zou bijvoorbeeld geen probleem moeten zijn, waarin een volgeborduurd groot logo niet mooi en comfortabel is. Als u graag een borduring wenst adviseer ik om even contact met ons op te nemen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Of u nu op zoek bent naar Biologische Tassen: wij hebben ze in verschillende soorten en maten. Het is ook mogelijk om Biologische Tassen onbedrukt te bestellen! Advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Overig assortiment Biologische Producten

Verder hebben wij ook Biologische heren T-shirts, Dames T-shirts, Biologische Sweaters, Biologische Hoodies maar ook Gerecyclede kleding

Bedrukken Biologische Tassen tegen scherpe prijzen

Wij hebben diverse modellen Biologische Tassen in ons assortiment die wij voor u voordelig kunnen bedrukken

Omschrijving Biologische Tassen

Biologische Tassen zijn op een vriendelijke wijze gemaakt van Katoen wat geteelt is zonder chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden, kunstmest of gemodificeerde planten. Hievan worden de Biologische Tassen van gemaakt.