Canvas Draagtassen bedrukken

Voordelen van een Canvas Draagtas

Canvas Draagtassen zijn tassen die milieuvriendelijk zijn. Je kunt ze hergebruiken en het voordeel van Canvas is dat je er ook zwaardere producten in kan vervoeren vanwege de stevigheid. een Canvas draagtas geeft een win - win situatie voor het milleu en de eigenaar. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Kijk maar eens bij Goedkope Tassen.

assortiment Canvas Draagtassen

In ons assortiment Canvasdraagtassen hebben wij diverse modellen in lichte kwaliteit maar ook in zware kwaliteit. Bent u op zoek naar een rode, gele, zwarte, naturel, oranje, groene, blauwe, roze of een andere kleur? of een Canvas draagtas met korte hengsels of lange hengsels? Stop met zoeken! Wij hebben deze in ons assortiment
 

Welke draagtassen hebben wij nog verder in ons assortiment?

Ons assortment is groot. zo kunt u terecht bij ons voor PromotietassenKatoenen draagtassenBoodschappentassenBiologische tassenrugzakken maar ook ConferentietassenSporttassenplunjezakken of Reistassen.


Type Tassen

Er zijn veel type tassen te verkrijgen. Zoekt u een tas om te sporten, dan kunt u kijken bij Sporttassen. Zoekt u een tas voor op vakantie kijk dan bij reis tassen. Bent u op zoek een een promotie of een evenementen tas, kijk dan bij onze katoenen tassen. Wij hebben diverse tassen in allerlei maten soorten en kleuren. Of u op zoek bent naar een grote tas of een kleine tas, deze kunt bij ons vinden. We hebben tassen van katoen maar ook van polyester of nylon. Sommige tassen kunt u gebruiken om mee te eizen echter ook als sporttas. 2 vliegen in een klap. 

Het Bedrukken of Borduren van Tassen

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van tassen, of het nu een katoenen tas, boodschappen tas, Sporttas, Reis tas, rugzak of rugtas is, wij kunnen uw logo en/of tekst hierop plaatsen. Als u dan ook vragen heeft over het bedrukken of borduren zoals welke kleur bedrukking of borduring, welke positie moet de bedrukking of borduring komen of hoe groot de bedrukking of borduring zou moeten worden, vraag dan naar ons advies. Behalve Bedrijfslogo's drukken of borduren we ook wisselende namen, wisselende nummers of wisselende teksten op Tassen.  U kunt altijd contact met ons opnemen.

U zult zien dat we  een ruime keus hebben in type Tassen. Welke Tas u ook kiest, bij ons bent u op het juiste adres

Kijk ook eens bij ons assortiment  JassenHooded SweatersSportkledingFleece vesten of bij ons assortiment Caps

Canvas Draagtassen bedrukken tegen scherpe prijzen 

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment Canvas Draagtassen verkrijgbaar in diverse kleuren die wij voor u kunnen voorzien van uw logo en/of slogan. Wij hebben dan ook ruim 20 jaar ervaring in het bedrukken van Canvas draagtassen