Dames blouse korte mouw borduren

Bedrukken of borduren 

We hebben diverse Dames blouses met korte mouw in ons assortiment, deze kunnenwij voor u bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen met uw logo, tekst of afbeelding. Ook kunt u de Dames blouse korte mouw zonder bedrukking bij ons bestellen. Bedrukken is in veel gevallen de goedkoopste optie, de prijs wordt hierbij berekend op het aantal kleuren van de bedrukking, kijk hiervoor bij onze scherpe zeefdrukprijzen. Borduren is een duurzamere optie, de prijs wordt hierbij berekend op het aantal steken en de afmeting van het logo, kijk voor indicatieprijzen bij borduurprijzen. Al onze borduurgaren zijn gemaakt van polyester, dat wil zeggen dat de garen kleurvast zijn en deze dus niet vervagen bij het wassen. Bij een volgeborduurd logo en een dunnere kwaliteit dames blouse adviseren we om te kiezen voor zeefdruk. Dit omdat de blouse rondom het logo gaat "trekken". Dit is in sommige gevallen niet te voorkomen. We geven u graag advies bij het maken van de juiste keuze betreft borduren of bedrukken. Mocht u hierin geadviseerd willen worden kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u via het offerteformulier een offerteaanvraag bij ons plaatsen, u kunt hierin het logo uploaden zodat wij u het juiste advies kunnen meegeven. 


Assortiment Dames Blouse 

Wij hebben veel verschillende dames blouses met korte mouw in ons assortiment. We hebben bijvoorbeeld dames blouses 100% katoen, dames blouses van polyester in combinatie met katoen en dames blouses waar lycra in verwerkt zit. Lycra zorgt voor stretch en extra rekbaarheid in de stof. Er zijn diverse manieren van het weven van het katoen. Zo bestaat er onder andere Poplin; een recht toe recht aan weving van het katoen. Twill; een weving met een diagonale lijn, twill heeft daardoor een diagonaal motief zoals op een spijkerbroek. Oxford; een weving die zich kenmerkt door een grovere weefstructuur waardoor er een korrelige structuur ontstaat, deze manier van weven maakt de stof licht en luchtig maar ook sterk. 

Bekijk ook andere producten: FleecesjaalsFleecemutsenpolo's , t-shirts of caps en mutsen .
Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Dames blouse korte mouw tegen scherpe prijzen bedrukken of borduren

Dames blouse korte mouw kunnen wij voor u bedrukken of borduren! Het is ook mogelijk om overhemden korte mouw onbedrukt te bestellen. 

Omschrijving dames blouse korte mouw

Dames blouses met korte mouwen worden veelal gekozen voor de warmere zomer maanden, dus als het warm is, maar u wel een professionele uitstraling wilt. We hebben een ruim aanbod in overhemden en blouses. Zo kunt u bij ons terecht voor Overhemden korte mouwen , Overhemden lange mouwen , dames blouses en sport overhemden .