Overhemden korte mouw borduren

Bedrukken of borduren

Wij hebben een ruim aanbod in overhemden met korte mouwen. Deze kunnen wij voor u voordelig borduren of bedrukken met uw eigen logo of afbeelding. Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze voor borduren of bedrukken. Borduren heeft een nette, professionele uitstraling en is erg goed van kwaliteit en blijft dus erg lang mooi. Bij borduren wordt de prijs berekend op de afmeting van het logo en het aantal steken. Kijkt u voor indicatieprijzen op basis van 50% volbolorduring bij onze borduurprijzen. Bij een volgeborduurd logo en een dunnere kwaliteit overhemd raden wij het af om voor borduren te kiezen, het textiel kan in deze gevallen gaan "trekken" rondom het logo, in dit geval zou zeefdrukken een beter eindresultaat geven. Het zeefdrukken van uw logo is ook mogelijk. Zeefdrukken gebeurd, zoals de naam al zegt, doormiddel van een zeefraam, waarbij de zeef doormiddel van imulsie wordt dichtgemaakt en uw logo wordt uigespaard. Zodra we inkt over deze zeeframen rakelen, gaat de inkt door de zeef heen, waardoor uw logo erg strak op het overhemd komt te staan. Bij zeefdrukken wordt de prijs berekend op het aantal kleuren van de bedrukking. Voor de prijzen kunt u kijken bij zeefdrukprijzen. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen via ons offerteformulier. Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. 

Assortiment overhemden korte mouw

Wij hebben diverse overhemden met korte mouw in ons assortiment. Zo hebben we strijkvrije overhemden, overhemden van katoen in combinatie met polyester, overhemden van 100% katoen en overhemden met elasthan. De standaard maten zijn S tot en met XXL. Ook zijn er overhemden korte mouw die verkrijgbaar zijn in extra grote maten.

Kijk ook eens bij een van onze andere categoriën: T-shirts, Polo's of Horeca overhemden

Overhemden korte mouw borduren of bedrukken tegen scherpe prijzen

Wij hebben diverse modellen Overhemden korte mouw die wij voor u kunnen bedrukken of borduren

Omschrijving Overhemden korte mouw

Overhemden met korte mouw worden vaak gekozen voor de zomermaanden of voor diverse sporten, wij hebben dan ook speciale sport overhemden in ons assortiment.