Bedrijfskleding Bodywarmers borduren

Borduren of bedrukken Bodywarmers tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u Bodywarmers voordelig laten borduren of bedrukken in kleine, middel en grote series.

Assortiment Bodywarmers

Wij hebben een groot assortiment Bodywarmers voor de Bouw die wij leveren in kleine, middel of grote series kunt.Of u op zoek bent naar Bodywarmers voor op de Bouw, Bodywarmers voor transport & Logistiek of Bodywarmers voor in de Industrie, wij hebben een ruime keus.


Omschrijving Bodywarmers

Een Bodywarmer, het woord zegt het al, "Bodywarmer is eigenlijk een jas maar dan zonder mouwen. Het voordeel van een bodywarmer is dat deze makkelijk aan en uit te trekken zijn. Bodywarmers worden dan ook het meest gedragen in het voorjaar en najaar. Een Bodywarmer geeft bewegings vrijheid wat prettig is als men aan het werk is. Tegenwoordig is er een heel range aan diverse modellen Bodywarmers verkrijgbaar. Van bedrijfs of werk Bodywarmers tot aan modieuze Bodywarmers voor heren, dames en kinderen.
Als u op zoek bent naar bodywarmers zoals een Bodywarmers voor de Bouw, of voor de Industrie of hoge zichtbaarheid dan bieden wij een ruim assortiment aan.

Veiligheid EN en ISO

Wij leveren Bedrijfskleding of bedrijfskleding met de volgende normen:
EN 1149, EN 13034, EN 14058, EN 14404, EN 342, EN 343, EN 470, EN 531, EN ISO 11611, EN ISO11612, EN ISO 20471, IEC 61482

Borduren of Bedrukken Bodywarmers 

Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren van Bodywarmers. Mocht u dan ook twijfelen betreft de positie of kleur van de borduring of bedrukking wellicht kunnen wij u vrijblijvend adviseren over deze Bodywarmers.

Waarom Bedrijfskleding?

Bedrijfskleding heeft meer functies. Als Bedrijf zijnde wilt u graag dat er herkenbaarheid is van uw medewerkers. Dit kan natuurlijk al door Werkkleding zoals poloshirts of T-shirts met uw logo en / of tekst te voorzien zodat er een uniforme uitstraling plaatst vindt. Dan heb je natuurlijk functionele Bedrijfskleding. Dit is vaak Werkkleding die functioneel is voor de specifieke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor op de bouw. Vaak zijn deze werkbroeken voorzien van diverse extra broekzakken of lussen voor hamers, spijkers, schroeven, timmer potloden en meer. Het meest belangrijke van diverse Bedrijfskleding is de bescherming voor de veiligheid van uw werknemers. Hierin is een diversiteit van Bedrijfskleding te verkrijgen die voldoet aan diverse veiligheid normen. Ieder bedrijf dient te weten of en welke veiligheids normen de Werkkleding aan moet voldoen. 
Zo heb je bijvoorbeeld de EN1149 norm. Deze staat voor bescherming antistatisch, explosiegevaar of de EN13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicalien. Bedrijfskleding brandvertragend voor bijvoorbeeld lassers, norm EN ISO 11612 of Bedrijfskleding High Visibility met de norm EN ISO 20471 zijn type werkkleding die vaak vereist zijn en niet meer weg te denken zijn binnen uw bedrijf en bescherming bieden aan uw werknemers. Dat veiligheid van de werknemers voorop staat zie je oo steeds meer terug doordat werkgevers zelf initiatief nemen in aanschaf van veiligheidskleding voor werknemers ondanks dat dit niet verplicht is. Dit is een uiterst gezonde ontwikkeling! 

WerkbroekenerkjassenOverallsBodybroekenChemie kledingwerkkleding anistatischwerkkleding brandvertagend etc etc etc.