Flatcaps bedrukken

Flat Caps Bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen

Flat Caps leveren wij in kleine, middel of grote series met of zonder uw logo dmv bedrukken of borduren  

Omschrijving Flat Caps

Een Flat cap is verschillend ten opzicht van een gewone cap. Het woord Flat betekent plat. Met andere woorden is dit een platte muts cq. Cap. De Klep is zacht in tegenstelling tot een cap waar deze hard is. Soms wordt een Flat Cap een ook wel een klak petjes, Platte pet, Opa muts, Gatsby Cap of sixpence cap genoemd.

Assortiment Flat Caps

Wij hebben een ruim assortiment Flat Caps. Of u op zoek bent naar een blauwe, witte rode grijze of een zwarte Flat Cap, wij hebben deze in ons assortiment. We hebben dan ook diverse modellen met een lange voorzijde of een korte voorzijde. Ook verschilt de samenstelling van de stof. Sommige zijn 50% katoen en 50% polyester en sommige zijn 100% katoen. Sommige modellen Flat Caps zijn in 1 maat verkrijgbaar en sommige Flat Caps in verschillende maten. De Flat Cap wordt steeds meer een modieuze Cap mede omdat deze comfortabel draagt.  Je mag de Flat Cap ook wel retro noemen. Veel Opa's droegen vroeger een Flat Cap. Een Flat Cap geeft een modieuze uitstraling en tegelijkertijd het goede gevoel van vroeger.

Twijfelt u tussen borduren of bedrukken?

Bent u op zoek naar Flat Caps die u wilt laten voorzien van uw logo? Dan bent u op het juiste adres! Wanneer kunt u het beste borduren en wanneer het beste bedrukken. Uiteraard hangt dit af van uw budget. Vaak worden er bij 5 panel caps het logo bedrukt. Dit heeft te maken met het vlak van de cap aan de voorzijde. Hier loop namelijk geen naad aan de voorzijde. Hierdoor kun je een 5 panel cap makkelijk aan de voorzijde bedrukken. Bij een 6 panel kun je deze ook aan de voorzijde bedrukken echter loopt hier een naad. Het risico van bedrukken op een 6 panel cap is dat de bedrukking op den duur op de naad gaat scheuren, Bij borduren heb je dit probleem niet. Indien u twijfelt, neem contact met ons op en vraag ons om advies! Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in huis en kunnen u voorzien van een goed advies.

Assortiment Caps

Buiten deze Sports Caps om hebben wij nog diverse andere caps zoals 6 Panel CapsBaseball CapsKinder CapsSnapbacksTruckers Caps of Flexfit Caps
 
Kijk ook eens bij onze andere producten zoals T-shirtsPolo'sHooded SweatersSoftshell JassenFleecemutsen of bij Fleece Sjaals