Caps

Bedrukken of borduren 

U kunt uw gekozen cap of pet door ons laten borduren of bedrukken tegen scherpe prijzen. Het is mogelijk om uw logo, tekst of afbeelding op diverse plekken op de cap te zetten. Denk aan een url aan de achterzijde, een logo aan de voorzijde, een beeldmerk aan de zijkant, bedrukt of geborduurd. Het bedrukken of borduren van caps en de mogelijkheden daarvan zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo moet een cap verstevigd zijn om mooi strak te kunnen borduren, een geschikte cap is onder andere Caps Heavy Brushed. Bij bedrukken is het zo dat een bedrukking kan gaan scheuren na verloop van tijd als we de bedrukking over een naad heen moeten drukken, we adviseren daarom om bij bedrukken een 5 panel cap te kiezen zodat er over de voorzijde geen naad loopt en wij een mooi vlak hebben om de bedrukking op te zetten, een geschikte cap voor bedrukken is Houston 5-Panel Printers cap RC080x. Ook moeten we bij het borduren en bedrukken van caps rekening houden met de afmeting van de bedrukking of borduring. Heeft u moeite bij het maken van de juiste keuze of wilt u zich laten adviseren door een van onze ervaren medewerkers? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via ons offerteformulier. 

Overig assortiment hoofddeksels

Buiten de verschillende soorten caps hebben wij ook andere hoofddeksels in ons assortiment. Wij hebben onder andere Hoeden, Mutsen, Sunvisors en Bandana's

Overig assortiment

Naast caps en petten hebben kunnen wij ook u ook voorzien van diverse andere soorten textiel. Denkt u hierbij aan T-shirts, Poloshirts, Hoodeds & Sweaters en Fleece. Maar ook kunt u bij ons terecht voor werkkleding zoals; Horeca Kleding, Veiligheidshesjes, Zorg & Medische kleindg en Schorten.

Caps bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen

In ons assortiment hebben we diverse caps en petten die we voordelig voor u kunnen bedrukken of borduren. Het is ook mogelijk deze caps onbedrukt te bestellen.

Breed assortiment Caps

We hebben verschillende modellen caps en petten die u bij ons kunt bestellen in kleine, middel en grote oplage. Of u nu op zoek bent naar een moderne Snapback (Bronx Original Flat Peak Snap Back Cap RC082x), een stoere kindercap (Kinder Caps KIDS Brushed Promo Cap), een functionele sportcap (Spiro Sport Cap RC086x), een Trucker cap in leuke kleuren of een hoge zichtbaarheids cap (Enhanced-Viz EN812 Bump Cap) wij hebben het allemaal.