Mutsen Overige

Borduren of bedrukken

Wilt u uw logo, tekst of plaatje bedrukt of geborduurd hebben op deze mutsen? Dat is mogelijk. Doordat wij een eigen productie hebben kunnen wij u scherpe prijzen bieden en een spoedige levertijd. Omdat deze Overige Mutsen net even iets anders zijn dan de gewone mutsen is niet iedere plek geschikt voor bedrukking of borduring. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om op de voorzijde van de Muts Ice Hat te bedrukken, dit vanwege het nepbond op de voorzijde. Borduren zou in dit geval dus beter zijn. Vind u het moeilijk om de juiste keuze te maken? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, ons ervaren team kan u helpen bij het maken van de juiste beslissing. 

Overig assortiment mutsen

Staat uw gewenste model er niet tussen? Kijk dan eens bij onze andere categoriën; Mutsen, Mutsen Fleece en Mutsen Kerst

En verder

Verder hebben wij nog veel meer artikelen in ons assortiment. Zo kunnen wij u onder andere voorzien van T-shirts, Poloshirts, Hoodeds & Sweaters, Paraplu's en Softshell Jassen

Mutsen Overige bedrukken of borduren tegen scherpe prijzen

We hebben in ons assortiment diverse Overige Mutsen die we voor u voordelig bedrukken en borduren. Ook is het mogelijk deze Overige Mutsen onbedrukt te bestellen. 

Omschrijving Mutsen Overige

In deze categorie staan diverse mutsen die we niet onder een van onze andere categorien kunnen plaatsen, dit omdat deze Overige Mutsen net anders zijn dan gemiddeld. Zo hebben deze mutsen allemaal flappen bij de oren, dit om uw oren te beschermen tegen de wind en de kou.