Tel: 0499 - 32 00 60 Email: info@t-company.nl
Elke oplage mogelijk Vrijblijvende scherpe offerte Eigen complete Productie

Verwijder filters

Bedrukken en borduren

Bent u op zoek naar een drukkerij die voordelig voor u kan bedrukken en borduren en die de ervaring en de kennis heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn talloze mogelijkheden met  betrekking tot bedrukken en borduren, wij kunnen en willen u hier graag vrijblijvend in adviseren. Hebt u speciale wensen zoals: een badge op uw 6 panel cap of het eruit halen van de labels en uw eigen labels er in plaatsen en bent u benieuwd wat hier de prijzen voor zijn. vraag dan naar onze scherpe prijzen!

Assortiment 6 Panel caps

We hebben een zeer divers assortiment 6 panel caps. We hebben caps die  stevig en van zeer goede kwaliteit zijn en caps die u kunt gebruiken  voor uw promotie actie. Deze 6 panel caps zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. in bijvoorbeeld: zwart, wit, royal blue, oranje. Ook hebben we kleuren zoals heather grey en heather graphite. Onze caps zijn gemaakt van verschilldende materialen zoals: katoen, katoen met elastan en nylon en suede zodat deze extra zacht aanvoelt. Ook hebben we Cooldry caps, deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld het sporten of als u op vakantie gaat. Deze cooldrij caps berschermen je namelijk tegen UV-stralingen en voeren je lichaamswarmte snel af. Wilt u graag advies over deze 6 panel caps, neem dan gerust contact met ons op.

Overig assortiment

Naast onze 6  panel caps heben we ook 5 Panel caps , trucker caps en Flat caps  Wilt u liever geen cap, dan kunt u kijken bij onze ander producten: MutsenHoeden, en Bandana'sNaast al deze producten hebben we ook nog veel andere producten zoals:  joggingbroeken, heren jassen, bedrijfskleding High Visibility, die wij ook verdelig voor u kunnen bedrukken en borduren.