Sport Caps bedrukken

Bedrukken of Borduren

Sport Caps kunnen zowel geborduurd worden al bedrukt. Vaak wordt de keuze gemaakt door het gestelde budget. Indien advies wenst kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben meer dan 17 jaar ervaring in het bedrukken of borduren en kunnen u wellicht voorzien van een goed advies..

Twijfelt u tussen borduren of bedrukken?

Bent u op zoek naar Caps of petjes die u wilt laten voorzien van uw logo? Dan bent u op het juiste adres! Wanneer kunt u het beste borduren en wanneer het beste bedrukken. Uiteraard hangt dit af van uw budget. Vaak worden er bij 5 panel caps het logo bedrukt. Dit heeft te maken met het vlak van de cap aan de voorzijde. Hier loop namelijk geen naad aan de voorzijde. Hierdoor kun je een 5 panel cap makkelijk aan de voorzijde bedrukken. Bij een 6 panel kun je deze ook aan de voorzijde bedrukken echter loopt hier een naad. Het risico van bedrukken op een 6 panel cap is dat de bedrukking op den duur op de naad gaat scheuren, Bij borduren heb je dit probleem niet. Indien u twijfelt, neem contact met ons op en vraag ons om advies! Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in huis en kunnen u voorzien van een goed advies.

Assortiment Caps

Buiten deze Sports Caps om hebben wij nog diverse andere caps zoals 6 Panel CapsBaseball CapsKinder CapsSnapbacksTruckers Caps of Flexfit Caps

Kijk ook eens bij onze andere producten zoals T-shirtsPolo'sHooded SweatersSoftshell JassenFleecemutsen of bij Fleece Sjaals

Scherpe Prijzen Sport Caps bedrukken of borduren

Bij ons kunt u Sport Caps bestellen tegen scherpe prijzen en voordelig laten bedrukken of borduren 

Omschrijving Sport Caps

Wij hebben diverse modellen Sport Caps in ons assortiment zoals een Grand Prix Cap of een Promo Sport Cap. We hebben deze sport caps in diverse kleuren en modellen met een klittenbadsluiting aan de achterzijde of een buckle sluiting.